ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΣΥΛΛΟΓΕΣ


ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ–ΜΠΛΕΚ–ΖΑΓΚΟΡ–ΟΜΠΡΑΞ


ΚΑΟΥΜΠΟΪΚΑ–ΠΟΛΕΜΙΚΑ–ΑΘΛΗΤΙΚΑ


ΑΛΜΠΟΥΜ-ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΑΝΙΝΙ-ΚΑΡΟΥΖΕΛ κλπ

____

Παραγγελία – Αποστολή

1. Παραγγελία

 

Α) Παραγγελίες κομικς: Μπορείτε να παραγγείλετε τηλεφωνικώς (από 08:00 – 13:00 και 17:00 εώς 22:00) καθημερινά, επίσης με sms στο 6932389862 ή ηλεκτρονικώς στο comicsbabis@hotmail.com

- Η πληρωμή γίνεται μέσω αντικαταβολής στα ΕΛΤΑ ή με μετρητά εφόσον η συναλλαγή γίνει στην Αθήνα χέρι με χέρι.

- Επίσης μπορεί να γίνει με Bank Transfer (e- Banking) για ιδιαίτερα μεγάλο ποσό παραγγελίας. Ειδικά για κατοίκους του εξωτερικού, μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον διαχειριστή.

 

Β) Αν επιθυμείτε κάποιο ή κάποια κομικς ή άλλα είδη και δεν έχετε ή δεν θέλετε να δώσετε χρήματα και έχετε ανάλογες ανταλλαγές σε κομικς, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εφόσον μας ενδιαφέρουν μπορεί να γίνει συναλλαγή.

 

Γ) Η ελάχιστη παραγγελία είναι 30 ευρώ.

Πχ. Σήμερα σας ενδιαφέρει κομικς αξίας 10 ευρώ. Μπορούμε να σας το κρατήσουμε μέχρι η παραγγελία σας σε προϊόντα να φτάσει τα 30 ευρώ (εντός ενός μήνα το πολύ) για να εκτελεστεί η συναλλαγή.

 

Δ) Τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν τον αγοραστή.

 

Ε) Όλα τα αντικείμενα του παρόντος site πωλούνται στην τιμή που αναγράφεται και τηρείται απόλυτη προτεραιότητα στην περίπτωση που ζητηθούν παραπάνω από μία φορές.

 

Στ) Τα αναγραφόμενα πωλούνται σαν πλήρη, εκτός αυτών που στην περιγραφή τους αναφέρει ελάττωμα. Αν υπάρχει ελάττωμα που δεν αναφέρεται στην περιγραφή, μπορείτε να το επιστρέψετε μέσα σε 5 μέρες από την παραλαβή του και θα σας επιστραφεί αμέσως το ποσό που έχετε καταβάλει.

 

 

2.Αποστολή

 

Α) Αποστέλλουμε σε όλη την Ελλάδα με συστημένες αποστολές ΕΛΤΑ. Η αντικαταβολή κοστίζει έξτρα από 3 εώς 5 ευρώ.

 

Β) Για Αθήνα, η συναλλαγή γίνεται χέρι με χέρι εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης, αλλιώς αντικαταβολή.

 

Γ) Για κατοίκους του εξωτερικού, οι συναλλαγές γίνονται μόνο κατόπιν συνεννοήσεως με τον διαχειριστή του site ( τηλεφωνικά ή μέσω email ) και εφόσον η παραγγελία που θα συμπληρωθεί με κομικς και άλλα είδη υπερβαίνει το ποσό των 250 ευρώ.